Hvordan det føles å ha det bra.

Jeg er glad, jeg har det bra. Fra innsiden stråler det ut. I går sat jeg hele dagen og mediterte med mange andre mennesker. Gode energier kom opp, en følelse av ren kjærlighet og klarhet. Selv om jeg søvnet hele tiden med hodet på kneene hadde jeg fine drømmer og våknet igjen med klarhet. Fokussere på pusten, fokussere på fornemmelsene på kroppen. Gå dypt og nå en tilstand som er mellom søvn og våken, som er helt klart og som trance samtidig. Jeg kjenner nesten ikke lenger at jeg har en kropp, jeg kjenner bare at jeg er. Det er bliss, det er glede, det er en tilstand av ren, sorgløs liv.

Jeg er fullstendig, jeg føler meg fullstendig, jeg er akseptert, jeg aksepterer meg selv.

Jeg er med meg og med alle andre samtidig. Alle andre er mine søsken, jeg elsker dem. Ingen er høyre eller mindre enn meg eller noen, alle er like verdifull.

Det er det som føles så lettende, så fint. Jeg kan gjøre hva jeg vil, jeg handler på vegne av kjærligheten som er gud, som er buddha, som er jeg selv og alle andre. Det er noen som bor inni meg, helt inni meg, et indre vesen så å si. Og dette vet at alt går bra, at jeg er verdifull og har lov å gjøre alt. At jeg er elsket. At spiralen går opp og opp og opp, at alt blir bedre, lysere, glad nå. At elven flyter videre og videre og videre, at det går lett. Å gå veien med minst motstand. Huden min har det fint, det går bra, hjertet mitt har det fint, det går bra, pusten min har det fint. Livet mitt blir bedre og lettere og lysere hver dag. Jeg fokusserer på de gode ting. Takk for kaffeen og ris med salat til frokost. Takk for selskapet. Takk for kvelden igår med musikk og latter og vennskap. Takk for at jeg sov sa veldig bra. Takk for energien min, takk for inspirasjonne. Takk for Laraaji og grønn te. Takk for en fri dag i den jeg kan gjøre hva jeg vil og fokussere på å ha det bra. Takk for min leilighet som er stor og billig og fin og lys og still og sentral. Takk for maten, takk for musikken, takk for klærne mine. Takk for yellow yoga. Jeg vet at jeg kan ha det jeg ønsker uten tvil. Jeg vet at jeg blir tatt vare av. At der er noen som sørger for meg, at alt blir lagt ut for meg at ting går bra og fint. Jeg er nå, jeg lever nå, bestemmer nå og elsker nå. Jeg elsker uten betingelser, jeg gleder meg uten betingelser, jeg er takknemlig for livet mitt uten betingelser. Jeg føler meg integrert og forbund med mennesker i byen min. Jeg har tilgang til mange fine hjemmer, boliger, mennesker. Jeg kjenner mange fantastiske, kreative, glade, energifulle, fine mennesker. Jeg har mange gode venner, jeg elsker mine venner. jeg har det gøy ofte. Jeg bor i en bolig jeg elsker, som jeg kan betale lett, som er lys, sentral, kjempefin, med hyggelige, gøye naboer. Alt blir bedre og bedre og bedre.

Jeg gjør bare det som føles bra ut. Jeg gjør bare det jeg vil. Jeg har en sosial jobb som gir meg følelsen av å bli brukt og av og bidra noe viktig og verdiful. Jeg gjør masse kreative andre ting, klær labelen min går kjempebra, folk elsker hva jeg gjør og jeg har det bare gøy og bra. Jeg maler, tegner, collagerer, lager klær, bøker, gaver, kort og så videre. Jeg er del av en kunstnerkollektiv i den jeg elsker å være aktiv i. Vi møtes på et stort atelier i byen med store vinduer og masse plass. Der lager vi fester, middager, utstillinger, aksjoner, lesninger, koserter og masse andre ting. Det blir mer og mer også et sted for arrangementer. Men samtidig tilbringer vi mye tid med å lage ting, bli inspirert og ha det gøy. Det er lett og inspirernde, produktiv, energifull, morsom der. Jeg liker de andre kjempegodt. Jeg stråler, livet mitt utvikler seg helt fantastisk. Takk for det. Huden min er glat og avslappet og blir bedre og bedre hver dag. Jeg føler meg bra og fin i kroppen min, jeg kan gå rundt lett kledd og føle meg trygg og fin og selvbevisst.

Jeg går på dates med en mann som jeg synes er kjempespennende og han liker meg og. Vi liker hverandre og alt er spennende og mysteriøs og åpen, sårbar samtidig. Vi drar samen til fjellet og til havet. Og det er rolig og lys, vi deler en spesiell energi sammen og lyser hverandre opp. Det er flow og love, flow og love, flow og love. Vi er lidenskapelig sammen. Vi lager ting sammen, han bor ikke langt unna. Jeg synes han er kjempefin og jeg liker å se på han, han er rå. Jeg er rå. Det er bliss, alt jeg har alltid ønsket meg kommer til meg. Lander i lappen min. Og det er så enkelt, så lett, så fint. Jeg ser alt så klart foran meg. Ingen stress, ingen kamp.

 

 

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70