World Management Congress 2019 – Verden på PM-International

1.700 ledere i Jahrhunderthalle i Frankfurt / Main / Worldwide salgsrekord: + 30% i mai 2019 / Nye produkter: FitLine Beauty and FitLine Skin Young Care.

Det er et av de absolutte høydepunktene i PM-Internasjonals kalender: Årets World Management Congress fant sted 7. og 8. juni i Jahrhunderthalle i Frankfurt / Main. 1.700 ledere reiste fra hele verden for å lære om de siste utviklingene i selskapet, for å bli kjent med nye produkter og å utveksle ideer med andre ledere.

På vei til milliarder euro

Økonomisk og strategisk har PM-International satt kurset til å bryte gjennom lydbarrieren på en milliard amerikanske dollar i salg i 2019. Dette er testet av 517 millioner produkter solgt så langt og de siste salgsdataene. I mai 2019 økte selskapet igjen globalt salg med mer enn 30% fra år til år. I samme periode registrerte PM en økning på 32% i Tyskland, 81% i Asia-Stillehavsområdet og til og med 119% på amerikanske markeder.

“Takket være det harde arbeidet ditt, er vi godt posisjonert for å lage historie i 2019 og spre milliarder sammen. Gratulerer – Jeg takker alle for din støtte til å nå dette målet. Men min visjon går enda lenger. Jeg ser det som mitt personlige ansvar overfor dere alle for å gjøre ordninger for fremtiden allerede. Med så enorm vekst er god planlegging av plan alt, sier PM grunnlegger og konsernsjef Rolf Sorg sin ledelse.

Derfor investerer PM-International flere millioner euro i den nylig godkjente utvidelsen av det internasjonale hovedkontoret i Luxembourg og bygging av et fjerde lager i det europeiske logistikkssenteret i Speyer, samt omfattende programvare og IT-oppgraderinger. I andre halvår vil selskapet fortsette å investere massivt i utviklingen av nye markeder. PM-International jobber for tiden med å utvide sin virksomhet til Canada, Kina, Vietnam, Brasil, Indonesia og Ukraina.

Rolf Sorg er overbevist om at det fortsatt er god plass for videre vekst: “PM-International har for tiden et globalt markedspotensial på 15,2 millioner faste kunder og 36 milliarder euro – og både verdens befolkning og kjøpekraft vil fortsette å stige de kommende årene . “

Verdenspremiere: FitLine Beauty og FitLine Skin Young Care

Formålet med å se og føle seg yngre, har PM-Internationals FoU-eksperter utviklet den nye FitLine Beauty: et unikt kosttilskudd med kollagenpeptider og naturlige planteekstrakter som fremmer en vakker, strålende hudfarge. Med FitLine Beauty får huden støtte fra innsiden, men FitLine Skin kosmetikklinjen vokser også – akkurat som antall unge som jobber med PM-International. De nye FitLine Skin Young Care-produktene er derfor spesielt utviklet for alle unge hudtyper opp til 30. Produktlinjen består av et rensende skum, en peeling maske og en balanse krem for en strålende hudfarge og en fløyelsaktig myk hud følelse. Alle produktene er tilgjengelige nå.

PM Vi bryr oss: Velgørenhetsgala for World Vision WASH-prosjektet i Ghana

I mange år har PM-International jobbet med bistand, rådgivnings- og utviklingsorganisasjon World Vision for barn over hele verden, og med 1800 sponsede barn, er det selskapet med de mest World Vision-sponsorene verden over. På kongressen annonserte veldedighetsambassadør Vicki Sorg målet om sponsing av 500 flere barn i et områdeutviklingsprogram (ADP) i Peru når selskapet når milliarder i omsetning. I tillegg planlegger PM å støtte et ekstra WASH-prosjekt (Vann, Sanitær og Hygien) for å øke barnas velvære i Krachi Øst-regionen i Ghana.

Målet med dette prosjektet er å gi 1500 personer tilgang til trygt vann, sanitær og hygieneutdanning, inkludert bygging av fem brønner og latriner for skoler i fem distrikter. For å støtte prosjektet planlegger PM en veldedighetsgala for å markere World Management Congress 2020.

“Vi tror at hvert barn fortjener tilgang til trygt vann fordi det er grunnlaget for helse og velvære. Jeg har besøkt Krachi Øst-regionen selv da noen av våre gutebarn bor der, og jeg håper at vårt tilleggsprosjekt vil påvirke livene til lokale barn og familier positivt, sier Vicki Sorg.

Store følelser på scenen

En ting er klart: den raske veksten av PM-International ville ikke være mulig uten hjelp av tusenvis av distribusjonspartnere. Utestående engasjement blir alltid belønnet på PM. Om lag 260 ledere ble æret live på scenen for å nå et nytt distribusjonsnivå, generere rave vurderinger i hallen, samt forestillinger av topp internasjonale idrettsutøvere, blant annet ex-handball verdensmester Christian “Blacky” Schwarzer og Severin Freund, olympisk gullmedalje i hopp , samt showinnsatsene i programmet.

Etter den offisielle delen ga etterarbeidspartiet rikelig mulighet til å samarbeide og feire prestasjonene, men også å samle verdifulle tips og mye motivasjon for å fortsette PMs årlige slogan “Break Your Limits” i andre halvdel av året Å fylle livet.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70